2014. július 21., hétfő

Nyári ruhaösszeállítások

Sziasztok! Ma egy ruhaösszeállításos bejegyzést hoztam, mivel legutoljára márciusban (!!!) volt ilyen. Remélem, hogy tetszenek, és inspirálódtok kicsit! :) Ezek a ruhák megfelelőek lehetnek a meleg, nyári napokon, amikor nem szeretnénk, hogy sok minden érintkezzen a bőrünkkel. Lenge, kényelmes, és jól szellőző ruhadarabokat hordjatok, hiszen ilyenkor ez a legkellemesebb viselet. :)






Ez egy kicsit matrózos beütésű a kék és a fehér kombinációja miatt. Elég egy sötétkék színű rövidnadrág, (ami kicsit vékonyabb anyagból készült, de nem átlátszó) egy lenge, csíkos top, valamint színben és stílusban hozzá illő kiegészítők: kék szíjas óra, fehér vászoncipő, és egy matrózos nyaklánc.






 Ez kétség kívül egy amerikai mintás szett. Csíkos és csillagos motívumokkal, a kék, a fehér és a piros színek kombinációjával. Nem mindenki szereti ezt a stílust, viszont elég divatos. (Legalábbis tavaly az volt. Azt hiszem....)




 Ez egy lányosabb, romantikusabb összeállítás, rózsaszínnel és fehérrel. Elég hozzá egy fehér , rózsaszín szíves mintájú lenge póló, egy pasztelrózsaszín rövidnadrág, egy fehér vászoncipő, és  kiegészítők : rózsaszín díszes karkötő, egyszerű nyaklánc.




 Mi más kellene ilyenkor, mint egy lenge, nyári ruha?
Ebben a szettben egy rózsaszín ruha, és vintage stílusú kiegészítők találhatóak. Vehetsz föl hozzá akár szandált, ujjas papucsot, esetleg  színben passzoló magassarkút is. Könnyen kombinálható. :)




Az utolsó szett mentaszínben pompázik. Menta színű lenge szoknya, hozzá egy szürkésfehér színű ujjatlan felső. Kiegészítőként egy virágos fülbevaló, és szintén menta színű szandál. Ez is lehet akár magassarkú is. A masnins nyaklánc feldobja a szürke pólót. Ez a nyaklánc lehet díszesebb is, kinek hogy tetszik. :)














Nos, remélem tetszettek az összeállítások, most többet hoztam, mint szoktam, kárpótlásért, amiért nem volt már vagy négy hónapja.  És még annyit szeretnék mondani, hogy augusztustól a Back To School bejegyzések lesznek a kínálaton, figyeljétek az oldalt! ;)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése