2014. december 14., vasárnap

Blog-Mas| DIY ajándékötletek

Sziasztok!(BOCSIHOGYKÉSTEMEGYHETETDESIKERESENLEBETEGEDTEMSORRY) Megérkezett a második Blog-Mas bejegyzés is, amiben DIY és nem DIY ajándékötleteket fogok mutatni. Remélem hasznos lesz :)


Nem DIY:

1.Barátnőnek: Derítsd ki, hogy a barátnőd milyen ékszertipusokat szívleli inkább ( értsd: nyaklánc, karkötő, gyűrű, stb.) és vegyél neki egy szép darabot! Biztosan nagyon tetszeni fog neki, csak arra figyelj, hogy amennyire csak lehet, passzoljon a személyiségéhez.
Ha szeret olvasni, akár könyvutalványt is adhatsz neki. :)

2.Anyunak: Vegyél neki parfümöt, vagy esetleg pár ruhadarabot. A ruhákat minden nő szereti :)

3.Apunak: Autómodell, motormodell, bármi, ami érdekli őt. Ha szeret olvasni, vegyél neki könyvet, szóval, ami illik hozzá. Ha bemész egy boltba, és valamiről rögtön ő jut eszedbe, ne is tétovázz tovább.

4.Testvéreknek: Ha kicsi a testvér vegyél neki játékot, vagy bármit, amit szeret, vagy egyszerűen halmozd el őt édességekkel. Ilyenkor megengedett :)

5.Nagyszülőknek: A nagyi biztosan fog ürölni néhány szép kis dísznek, amit majd a polcaira tehet, hogy később nézegethesse. Ha van elegendő fényképed, fényképalbumot is készíthetsz. Biztosan nagyon fognak neki örülni :)


DIY:

1.Barátnőnek: Fonj karkötőt, kulcstartót, vagy csak szedd össze a közös fotóidat és csinálj egy fényképalbumot.



2.Anyunak: Készíts hajtogatással virágot, rengeteg fajta lehetőség van. Itt egy pár:
~A virágorigami alapjai
~Tulipán
~Karácsonyi origamik
És még rengeteg találat van, én most nem szeretném az összeset felsorolni :)

3.Apunak: Ha van egy kis tehetséged a rajzoláshoz, akkor valószínűleg csodálaos képeslapot tudsz készíteni. De ha nincs, keress képeket, és másold le őket. Nem nehéz, a végére bele fogsz jönni ;)


4.Nagyszülőknek: Készíts mézeskalácsot, és díszítsd fel. A nagyszülőknek minden tetszik, amit ajándékozol, mert Te adod nekik. És számukra ez a legfontosabb :)





Nézzetek be a többi lányhoz is!

[LINK, itt vannak felsorolva a blogok]


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése